Als het ‘vuile’ werk is gedaan worden alle onderdelen naar onze steriele ruimte gebracht. Hier nemen we de tijd om alle onderdelen te controleren, te behandelen en te assembleren. Bij Hostma onderscheiden we ons van andere metaalbewerkingsbedrijven doordat wij ook de assemblage in eigen huis doen. Zo hebben wij controle over de gehele linie en u krijgt een product dat helemaal user ready wordt opgeleverd.

“Op onze steriele afdeling wordt het pas echt hightech”

VERBINDENDE FACTOR

Onze montageruimte

In onze werkplaats is het stoffig, staan machines non-stop te draaien en lopen medewerkers af en aan. Een wereld van verschil met onze assemblage afdeling. De witte kamer heeft een futuristische uitstraling en is sereen en smetteloos. Wij noemen het ook wel onze steriele ruimte. Zo worden we tijdens het assembleren niet afgeleid en komt er geen vuil tussen de onderdelen. Het product of de machine wordt hier volledig opgebouwd.

Mechanica

De geproduceerde onderdelen gaan rechtstreeks uit onze werkplaats naar de afdeling assemblage. Hier worden alle onderdelen uitvoerig gereinigd, gecontroleerd, behandeld en gepast. Met toewijding worden alle mechanische onderdelen gemonteerd tot een product of volledige machine.

Electronica

Wat is een machine zonder elektra? Ook voor elektrisch aangedreven mechanica doen wij het assembleer werk. Het enige wat niet zelf doen is het programmeren. Hiervoor werken wij samen met een aantal vaste, betrouwbare partners.

CHECKLIST

Kwaliteits-controle

Kwaliteit is één van de grootste pijlers in ons bedrijf. Als je hightech mechanica bouwt, toekomstbestendige machines en innovatie nastreeft en daarnaast aan de hoge kwaliteitseisen van de Brainport area wil voldoen, dan moet de kwaliteit goed zijn.

Tijdens de assemblage worden alle onderdelen afzonderlijk van elkaar gecontroleerd. En tijdens de laatste check worden alle functies en mechanische bewegingen onderworpen aan een strenge checklist.

EIGEN LOCATIE

Hostma Assemblies

Onze assemblage afdeling is een zelfstandige divisie, genaamd Hostma Assemblies. Deze divisie is gevestigd in Westerhoven niet ver van ons hoofdkantoor in Eersel.

Adres Hostma Assemblies

Leemskuilen 42B, 5563 CL Westerhoven

Plan route
Hostma Assemblies Image