Hostma mechanical engineering is een jong, ambitieus en dynamisch bedrijf. Wij leggen de hand aan complexe machines en mechatronische producten. In ons bedrijf is er een fijne werksfeer met veel vrijheid. Onze medewerkers zijn gedreven professionals met een goede werklust. Wij denken in oplossingen en doen er alles aan om iedere keer weer een fraai staaltje hightech mechanica voor u af te leveren. Samen werken we aan de toekomst.

“Wij werken samen als een goed geoliede machine”

HOSTMA MECHANICAL ENGINEERING

Ambitie voorop

Een aantal jaar geleden begon Stan Maas aan een nieuwe uitdaging. Met zijn werkervaring in de machinebouw, zijn gevoel voor mechanica en torenhoge ambitie heeft hij, midden in de slimste regio van Nederland (Eindhoven Brainport), een ijzersterk bedrijf opgebouwd. Met een geweldig team gedreven en talentvolle mensen. Hostma mechanical engineering.

Iedere dag worden hier hightech machines en megatronische producten vervaardigd. Van prototypes, robots en machines tot transportsystemen. Hostma wil uitgroeien tot een belangrijke first tier supplier voor hightech mechanica.

VOOR VERSCHILLENDE MARKTEN

Branches

Bij Hostma richten wij ons voornamelijk op de hightech en semiconductor branche. Daarnaast bouwen wij machines voor de voedingsmiddelenindustrie en transporthandeling. Maar als er uit andere branches hightech projecten en complexe vraagstukken komen, dan gaan wij die uitdaging niet uit de weg. Met onze gedrevenheid, kennis en ervaring kunnen wij voor iedere branche machines en producten bouwen.

  • Semiconductor
  • Voedingsmiddelenindustrie
  • Hightech
  • Transporthandeling