Heeft u een idee of concept voor een machine, robot of ander mechanisch product? Bij Hostma zijn wij gespecialiseerd in complexe vraagstukken en het assembleren van mechatronica. We hebben alles in eigen huis. Van engineering, prototyping en plaatbewerking tot verspaning en assemblage. Hierdoor kunnen wij snel en flexibel schakelen en wordt u van A tot Z geholpen. Onze gedreven professionals gaan vakkundig met uw product aan de slag tot uw machine helemaal user ready wordt opgeleverd.

“Hier hebben we alles in eigen huis”

WERKWIJZE

Van A tot Z ontzorgd

Wij houden van complexe vraagstukken en gaan graag de uitdaging aan om baanbrekende en toekomstbestendige mechatronische producten te produceren. Om dit in goede banen te leiden doorlopen wij bij iedere opdracht de volgende stappen.

 • 1. Intake

  Tijdens de intake bespreken we uw idee of concept. Wat verwacht u van ons? Wat zijn uw wensen en eisen en wat is de functie van de machine die wij voor u moeten bouwen.

 • 2. Planning

  Bij Hostma hebben wij alles zelf in huis. Daarom kunnen wij makkelijk en snel schakelen. We zijn flexibel in de planning en we zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk wordt geholpen.

 • 3. Engineering

  We onderzoeken de kansen en kijken waar we ideeën kunnen ondersteunen of aanscherpen. Alle onderdelen worden zorgvuldig vastgelegd in een werktekening. Alles om een fraai stukje hightech werk te leveren.

 • 4. Prototyping

  Een prototype leert ons of onze ideeën in de praktijk werken. Met de kennis die we tijdens het testen opdoen kunnen we doorontwikkelen. Testing, improving, perfecting.

 • 5. Productie

  Onze experts in de werkplaats zorgen dat alle onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig worden vervaardigd. Plaatbewerking zoals lasersnijden, kanten, verspaning en lassen wordt allemaal in eigen huis gedaan.

 • 6. Assemblage

  Bij Hostma specialiseren wij ons in het assembleren van hightech assemblies. Wij leveren complexe en gedetailleerde mechatronische producten die volledig user ready zijn.