De afgelopen jaren hebben wij veel mooie opdrachten mogen uitvoeren. Met onze volledige schakel van engineering, productie en assemblage hebben wij al de nodige mechatronische producten afgeleverd. Wij zijn actief geweest voor verschillende branches, onder andere de voedingsmiddelenindustrie, semiconductor en hightech branche. Vol verwachting kijken wij uit naar de volgende vraagstukken en opdrachten. Wij hopen in de toekomst nog veel meer mechanische producten en machines op te mogen leveren.

“Met trots kijken we terug op de projecten die we hebben mogen maken”

PROJECT VOEDINGMIDDELENINDUSTRIE

Reiningingsrobot

Een robot die schoonmaakt. Dat klinkt als muziek in de oren. Deze bestuurbare machine kan ingezet worden om voerlijnen en drinklijnen in pluimveestallen te reinigen. Met de rupsbanden heeft de robot super veel grip.

PROJECT SEMICONDUCTOR

UV Curing/Erase system

Deze machine ligt aan de basis van technologische ontwikkeling en is daarmee een machine van de toekomst. In dit UV Curing/Erase system worden 200mm wafers bewerkt voor de semiconductor industrie. Bij Hostma wordt deze machine tot 95% geassembleerd.

PROJECT HANDLING SYSTEMS

Lift frame

Een lift die op moeilijk bereikbare plekken kan worden ingezet. Om zware taken te verlichten en ergonomisch verantwoord te werken. Deze lift is gemonteerd op een vaste track en is makkelijk te hanteren door zijn afmetingen.